• Stereotype herremenn,

  Okay, etter et par dagers eksessivt alkoholkonsum er jeg ikke på druen fredag kveld, og har følgelig tid til å spre mine velvridde setninger utover norske weblesere igjen. Og det jeg skal snakke om er engelskmenn, i hovedsak den ungdommelige typen.

  Jeg vet at mange av mine lesere er kvinner. Vi tar på oss generaliseringsbuksene, og sier at en ikke ubetydelig del av disse har et rykte på seg for ikke å mislike denne fyrens ytre kvaliteter:

  davidbeckham

  De som regner seg blant den intellektuelle eliten av min leserskare, og som attrår litt mer skal vi si høyverdige estetiske verdier, kjenner kanskje igjen tittelfiguren fra Oscar Wildes roman, Bildet av Dorian Gray, som skildres som den ultimate menneskelige skjønnhet der han lar seg feste til lerret ved kunstneren Basils hånd. I filmen som kommer ut i 2009, portretteres han av jenteromsfavoritt Ben Barnes, som vi sist husker som Caspian fra den forrige Narnia-filmen:

  8885

  I den teoretisk så stilige, og utførelsesmessig flåsete "League of Extraordinary Gentlemen" spilles en superskurk-versjon-Dorian Gray av Stuart Townsend.

  doriangraylxg

  Er du av de som ikke lar seg vippe av pinnen når logisk sans og usannsynlige odds står i veien, så kanskje du også leter etter en slik britisk kjekkas allerede. Jeg vil foreslå et tiltak: Hold deg på 30 mils avstand fra Liverpools kyst for å øke sjansene maksimalt. For her, baby, finner du bare disse typene:

  Hooligans

  thisisengland1

  Hooligans er ikke de lyseste fettstiftene i barnehagen, og de kommer i absolutt alle aldre fra 0 til 100. Den korte klippen blotter et redskap som er effektivt til nedskalling av forbipasserende, men som ikke mestrer et ordforråd på mer enn syv. Tre av hvilke er varianter av "fuck". Du ser dem på gatehjørnene med neven repetativt plantet i skallen på Everton-fans.

  McLovin

  mclovin2

  McLovin utgjør i sine mange varierende populariteter, drøye 70% av britisk mannlig ungdom. Den platte brune sveisen, det bleike ansiktet, den skjeve ansiktsformen, de mysende øynene (bebrillede eller ikke) og det framtredende dentalhælvetet som er tilfeldig plassert lik klærne dine blir tilfeldig plassert på gulvet ved senga når du kommer hjem stupfull klokken fire om natten ... alt er likt! Noen av dem, er populære gutter, som plystrer på de stilblinde jentene som går forbi på gaten. Andre har nærmere McLovin-personlighet også, og smiler fett mens de tenker på det de ikke vet hva er, men kjenner nedentil at de burde få gjort snart. McLovins er generelt hyggelige og hjelpsomme, som riktige gentlemen, men herregud hvor de ser ut!

  Neseape

  aboutcover

  Neseapen (Nasalis larvatus), er genmodell for resten av den britiske befolkning. Jeg tror det er andre folkeslag som er mer kjent for utpregede snyteskaft, men her nede hender det titt og stadig jeg må hoppe over en snute eller to, når folk snur seg. Nytter ikke å dukke under, da engelskmenn flest ikke akkurat kan skryte på seg tidligere basketkarriérer. F

  or den Jack-besøkende leser kan jeg opplyse om at LIPA-studenter faller utenfor disse kategoriene, av en eller annen merkelig grunn.

  Dagens spørsmål:
  Skal jeg lage videoblogg neste gang?

  22 kommentarer

  Leander

  12.sep.2008 kl.22:48

  Videoblogg.

  African Queen

  12.sep.2008 kl.23:41

  Jo, jeg er da enig i at det beste er å jobbe for pengene, men det hadde blitt et ganske gjennomsnittlig innlegg om jeg sulle skrive omd et. Dessuten kom jeg(mamma) over dette spørsmålet på nett om hvordan en kan leve uten penger, noe jeg ønsket å lage en plan for. Om jeg prøver det, skal jeg sørge for å dokumentere det godt, videoblogg var en god ide. Men det kan bli en stund til, ettersom Algerie ikke har så mange prøver på de forlskjellige varene som i Norge ;)
  En videoblogg fra deg hadde vært fint :D

  Griffus

  13.sep.2008 kl.00:45

  Haha... Tenkte meg ikke helt om der nei :p

  Lene

  13.sep.2008 kl.01:13

  det skal du :)

  Lena

  13.sep.2008 kl.01:44

  Hahaha :) Nå måtte jeg egentlg le litt! Jess, jeg er klar for videoblogg.

  Miriam

  13.sep.2008 kl.01:51

  Hmm.. vet ikke helt om jeg liker de "generaliseringsbuksene" dine altså. :p Beckham er virkelig ikke så kjekk som "alle" skal ha det til. Og Prins Caspian/Ben Barnes ? Hmm.. naah.. Vil ikke engang kommentere den tredje der.
  Jeg vil ha en Hooligan jeg, men ikke av slaget som er et rasshøl - for å bruke et språk jeg egentlig burde slutte med. Jeg vil ha en snill hooligan - finnes de?

  Og ja, lag en videoblogg :D Med britisk tale innblandet;)

  Storm

  13.sep.2008 kl.03:32

  et riktig så bra innlegg, Mr. Jack. video, for pokker.
  show, don't tell,

  Rindal

  13.sep.2008 kl.11:39

  Ler jeg når verden spytter på meg?
  Takk for rådet om pro-deppresiva! :D

  draum

  13.sep.2008 kl.12:18

  Jeg kjnner igjen typene her:P

  Christina

  13.sep.2008 kl.13:26

  Jeg så flest McLovin-er for min del.
  jajaja, videoblogg!=)

  Christina

  13.sep.2008 kl.14:07

  Forresten, hvordan er stemmningen i liverpool i dag? Lfc vs. Manu, det er årets kamp liksom.

  Silje aka Kakeanarkist

  13.sep.2008 kl.15:32

  Huff, her hadde jeg trodd at alle guttene i hele England så ut som William Moseley og Alex Pettyfer.

  KATRINE

  13.sep.2008 kl.17:46

  Haha. Han nederste fyren var kul, da. Neseapen.

  Og ja. Coca Cola er digg. Highfive for den! (:

  Cathrine

  13.sep.2008 kl.17:51

  Coca cola er fantastisk, men må ha noe annet i blandt. Pepsi kan godt fjernes fra markede for min del:p

  Tove Veronica ♥

  13.sep.2008 kl.18:37

  Hahaha! Nå har du sikkert litt bedre grunnlag til å skjønne hva dette innlegget was all about! ;)
  tft.blogg.no/1218535419_12aug2008.html

  Og backham og de andre du viste fram der er jo ikke noe bra da. Skjønner ikke hvorfor bacham har fått det "kjekke" labelet fra. Han kan kle seg. That's it! ;)
  Jeg kan komme med eksempler på kjekke mannfolk om det er ønskelig seinere! :p thii!

  Sunniva

  13.sep.2008 kl.18:41

  Haha, morsomt innlegg :-) Ja, lag videoblogg!

  Mimmi

  13.sep.2008 kl.20:02

  Hahaa der følte jeg meg spesiell:P hehe..
  kansje det:D haha hadde vert noe det altså

  Tonje :)

  13.sep.2008 kl.20:33

  Okeey :)
  jeg syntes den var liitt bra :D
  synger på sangene hele tiden xD

  Griffus

  14.sep.2008 kl.02:44

  Ja, det syns jeg så absolutt at du skal gjøre!

  Thomas L

  14.sep.2008 kl.11:04

  Grunnen til at noen tror det kan skape et svart hull er fordi det kan hende at de moser partiklene så hardt sammen at de får et masse/volum-forhold som er likt svarte hull. Det vil da være et bittelite svart hull, men det vil vokse og vokse konstant fordi det spiser opp andre partikler hele tida på grunn av massen dens. Man har regnet ut at det i tilfelle vil ta mellom 50 måneder og 27 år før jorda blir spist opp.

  Vutarie

  14.sep.2008 kl.14:19

  for å være ærlig; dette innlegget var sånn helt UMULIG å feile på. for like, med bilde av ben barnes og greier, så blir jo alt finfint uansett :D

  videoblogg plz.

  Jack Diamond

  14.sep.2008 kl.15:51

  Vutaire:
  Det er jo meninga at du skal lese teksten også, da!

  Skriv en ny kommentar

  hits