• The Jedi Gym,

  Fordi draumeskip utnyttet spørsmålsrunden til å kritiserer min for tiden noe avslappede holdning til den ikke navngitte boka som jeg uten respekt for moderasjoner vil si det er min livsoppgave å skrive, skal jeg vie denne kvelden til å pludre med å skildre de på ingen måte saktmodige hendelsene som forpurrer den fortapte gutten Michaels systematiske livssyn. Dette forhindrer igjen mine planer om å skrive om både ditt og datt, så for å sikre at deres dag også i morgen blir meningsfylt, skal jeg presentere dere for verket til en svært grundig komiker, som opererer innenfor en sjanger jeg er altfor glad i.

  Mine damer og herrer: mockumentaren om et noe spesielt treningssenter:


  Jeg sverger ved at dette er en av YouTubes beste vidoer.

  Til neste gang hadde det vært fint om alle som har vært på kloden lenge nok...
  ...GIR ET KORT REFERAT FRA DERES LIVS VERSTE SEXOPPLEVELSE
  (Jeg skal matche hva som enn blir presentert i kommentarboksen, det er et løfte).

  11 kommentarer

  hybelkanina

  24.sep.2008 kl.23:39

  Jeg må nok desverre dra fram en episode i russetiden. Jeg var alt for alt for full og ble glad og fornøyd med en kar inn i skogen. Problemet var jo kanskje at jeg var for full og han var ikke særlig bedre selv. Grunnet mye alkohol og det faktum at jeg ikke ville ta av meg buksa mer enn ned på skoene (Jeg var livredd for å miste buksa mi, den var liksom ALT! Og derfor orket jeg ikke ta den av, jeg hadde sikkert ikke greid det heller.. Venninnen min informerte meg om at trikset var å ta av ett buksebein, men jeg greide det ikke.) Resultatet ble at det ble veldig lite penetrering og at vi rullet for det meste rundt i skogen. Lite digg med andre ord. Pluss jeg fikk en grein i fitta. Chill

  draum

  24.sep.2008 kl.23:39

  Hmmm.... vil si det å ta jomfruhinna var ganske så jævlig. Som å vrenge overleppa over hode eller noe. :s

  hybelkanina

  24.sep.2008 kl.23:40

  Haha.. Jeg trodde det sto i den "presentasjons greia" di, jeg har en sterk tarm :P Hoi hoi :D

  hybelkanina

  25.sep.2008 kl.00:06

  Nei, jeg tror min kanskje er popcorn. Det er ikke særlig imponerende det heller. Vi kan med andre ord begge se opp til Max.

  Rytterjenta

  25.sep.2008 kl.02:21

  Følgende er kleint: "Hvis jeg slikker deg i over ti minutter, kan du pliiiis suge meg da? Du trenger bare å ha den i munnen. To sekunder. Jeg lover!"

  Da tenkte jeg på bestemødre og hva jeg skulle spise til middag..

  The Teller

  25.sep.2008 kl.12:52

  Jeg dreit på meg!
  (men greide å skjule det...)

  Mormah

  25.sep.2008 kl.14:58

  Haha! "..and my grandmother died aswell, so that helped".

  Merci beaucoup

  25.sep.2008 kl.19:42

  Jeg tørr ikke. Og når jeg tenker meg om, har jeg ikke noe spesielt å fortelle..

  Merci beaucoup

  25.sep.2008 kl.19:45

  Men jeg kan nevne noe. Han kom etter 3 sekunder (overdriver ikke), og jeg som ikke kunne tro mine egne øyner, begynte å le.

  Dorthea

  26.sep.2008 kl.13:50

  Videoen var genial :D Hilsen Jostein, Ida og Dorthea.

  Tore R.

  28.sep.2008 kl.18:13

  Russetiden er såååå klisje... :P Det er antagelig mine også, for jeg har to verste sexopplevelser. Den ene går på sexen, den andre går på pinlig øyeblikk.

  1: Jeg skulle debutere seksuelt i en alder av 17 og et halvt år, noe som er normalt for en tilnærmet seksuelt tilbakestående gutt med en særdeles absurd frykt for jentelus. Greia var uansett at jeg hadde en skyvedør inn til rommet, og av frykt for at denne skulle åpnes ubeleilig, valgte jenta jeg skulle nedlegge for første gang å ha på seg så mye klær hun kunne. Dette skapte null intimitet, dårlig tenning og to og en halv time med sex som på langt nær nærmet seg noe som helt klimaks. Et helt stearinlys brant ned før vi fant ut at vi kanskje skulle gi oss.

  2: Et halvt år senere, etter å ha opplevd den reneste seksuelle renessanse, møtte jeg på en jente som var usedvanlig villig til å miste jomfrudommen. Vi møttes på bussen, utvekslet nummer, og to uker senere spilte vi klespoker. Når vi imidlertid var ferdig med klespokeren så, husk at jeg fremdeles har skyvedør, kommer min kjære mor inn med saft og kjeks... Need I say anything else?

  Skriv en ny kommentar

  hits