• Bokmerking!

  En relativt viktig del av å ha en daglig oppdatert tegneserie er at folk er inne og leser den daglig, derfor oppfordrer jeg først og fremst alle til å gjøre nettopp dette. En enkel måte å legge f.eks Power of the Point til listen over daglige gjøremål er å trykke ⌘ samtidig som man trykker D når du har Power of the Point åpen i nettleseren. 

  Hvis du er en av de som bruker Windows, pleier ctrl + D være dette operativsystemets stygge ekvivalens til den vakre ⌘ + D.

  Grunnen til at jeg bringer dette på bane, er at jeg ønsker regelmessig tilbakemelding på tegneserien. Hvis man synes den er morsom, bør man benytte seg av det vakre reklametilbudet øverst, og kanskje legge igjen en kommentar som verbalt skildrer lattersalvene. Hvis man derimot ikke skjønner vitsen, kan det være en idé å utrykke ens egen uvitenhet blant feedbacken. Kanskje den neste som kommenterer er i stand til å hjelpe deg? Slik er vi alle bundet sammen i livets store sirkel.

  Her er været i Liverpool fra i går.


  Bokmerker du viktige sider?

  12 kommentarer

  The mind of Tore speaks:

  03.feb.2009 kl.14:51

  jeg er lat. stoler på "vennelista" til blogg... hehe...

  The Teller

  03.feb.2009 kl.15:15

  Jeg har en egen verden av bokmerker på mine 3 forskjellige pc-er jeg sitter på hver dag.
  Det har nermest blitt en religion.
  Det hadde vært en mer morsom utfordring for meg enn å finne bilde nr 6 i mappe nr 6 og forklart om den.
  Finn bokmerke-gruppe nr. 3 - let opp det fjerde bokmerket du har i den gruppen og forklar hvorfor du har valgt å bokmerke akkurat den siden.

  iros

  03.feb.2009 kl.15:18

  jeg pleier også å stole på den vennelistegreia. Men tydligvis ikke, for har ikke fått opp at du har lagt ut noe :s teit :/ men nå skal jeg huske på å sjekke daglig, for jeg elsker tegneserien din :D

  Amanda Josefine

  03.feb.2009 kl.17:33

  Jeg har bokmerka tegneserien din :)

  Snorre

  03.feb.2009 kl.18:26

  Jeg bruker speeddial på firefox, og ellers bokmerker jeg endel ja.

  Griffus

  04.feb.2009 kl.00:41

  Jeg bokmerker aldri noen ting, men til gjengjeld har jeg alt jeg pleier å være inne på oppe til enhver tid. Data'n skrus skjeldent av, for å si det sånn ;)

  The Teller

  04.feb.2009 kl.06:56

  Svar: Hehehehe, jeg føler nesten at du kjenner meg litt for godt nå.
  Jeg ble like overrasket over meg selv når jeg endte opp med det motivet på pc-en.
  Tror jeg hadde lest litt for mange poster av Wulff den dagen jeg bestilte det.

  Anna

  04.feb.2009 kl.17:11

  "Hvis du er en av de som bruker Windows, pleier ctrl + D være dette operativsystemets stygge ekvivalens til den vakre ⌘ + D."
  - Genialt!
  Jeg har selv en stappfull bokmerkelinje med fulle mapper av alt fra Facebook til bloggadresser.
  ⌘ + D = Smart tidssparende oppfinnelse/snarvei :)
  Leser forresten POTP hver gang, men er ikke den mest aktive når det kommer til kommentarer.

  Birgitte

  04.feb.2009 kl.22:14

  Jeg tror bokmerking kan være smart. Til nå har jeg stolt på hukommelsen, men siden jeg har begynt å lese atskillig flere blogger enn 3 i løpet av den siste tiden, tror jeg det kan være smart med bokmerking. Jeg skal begynne og bokmerke, og starter nå med å bokmerke bloggen din og potp.
  Takk for tipset ;D

  Birgitte

  04.feb.2009 kl.22:18

  Jeg tror bokmerking kan være smart. Til nå har jeg stolt på hukommelsen, men siden jeg har begynt å lese atskillig flere blogger enn 3 i løpet av den siste tiden, tror jeg det kan være smart med bokmerking. Jeg skal begynne og bokmerke, og starter nå med å bokmerke bloggen din og potp.
  Takk for tipset ;D

  Vilde

  09.feb.2009 kl.22:55

  God dag. Jeg var i Liverpool i helgen, og hjelpe meg, det var fint! Tror jeg har funnet ut hvor jeg skal studere! Du er heldig som er der nå. Var helt supert! Eneste jeg ikke hadde taklet var å gå halvnaken på byen i snøen slik alle Liverpooljentene gjorde! Uansett, du bør nyte det!

  Vilde

  09.feb.2009 kl.22:56

  Hilsen www.sconosciuto.blogg.no forresten

  Skriv en ny kommentar

  hits