• Historien om de bannlyste bloggerne på det karikerte nettstedet blogg.no!

  (Jeg har måttet kutte ut noen av bidragene da visse personer ikke kunne styre seg; listen ble derfor rotet til gjennom nettstedet http://www.random.org/lists/ slik at alle sammentreff er uten min påvirkning)

  Det aller mest søppelbøttetømmende som noensinne kunne skje, skjedde i de lystbetonte dager, at den genuine keiseren Rafiq Charania lyste ut at han ville samle alle de potensielle bloggerne i det brautende landet Norge. Derfor bygde han sin åpenbare bloggportal der de ivrige bloggerne kunne samles under dette utrydningstruede domene. I dag kjenner vi nettstedet som blogg.no.
   
  Mange kule bloggere har kommet til siden den gang, og noen bloggere ble mer barske enn andre. Aller mest tøff var nok den blå Ida Wulff, hvis lidenskapelige innlegg ofte bar preg av opplyste konkurranser og skildringer av hennes egne stinkende opplevelser. Det hendte tilogmed at hun la ut en euforisk oppskrift eller to.
   
  Rafiq lagde også den sosialdemokratiske bloggtopplista, som skulle vise noeyaktig hvor innlysende og milde folk syntes de forskjellige bloggene var. Øverst på lista lå de mest opphøyde bloggerne, tett fulgt av mer allmenne blogger. Mange bloggere ble mandige av aldri å komme opp på lista, og sendte hysteriske klager til blogg.no. Selv i dag har folk heller avslappede meninger om det spiseforstyrrede konseptet. Dette kan være fordi tilsidesatte personer som den slangeaktige Lars Tangen og den nihilistiske Ulrikke Lund figurerer der oppe (de er noen av de mest rasistiske mennesker som vandrer rundt på to ben i dag). Selv den suverene Maddii har dukket opp her fra tid til annen, enda de fleste evige bloggere mener at hun har like kverulantiske innlegg som de rike glamourmodellene. Det er jo nesten ikke forskjell på de stoiske samfunnskommentarene som den velformulerte Helene Rask og den nedrige Linni Meister kan finne på å sette på trykk på de avlyste sidene sine.
   
  Selv begynte jeg å blogge i mars i fjor, og har har aldri ytret satanistiske ord om nettstedet. Jeg annonserte meg tidlig som den mest storetåsugende bloggeren, men det var nok fordi jeg har litt for kosmetiske tanker om meg selv, som den magiske personen jeg er. Da jeg begynte var flinke bloggere som den apatiske Hundrings og den dagligdagse Drea veldig populære, og det har holdt seg ganske stabilt siden den gang. Drea skriver mange patetiske innlegg om det tyske barnet som hun nylig fødte, mens Hundrings nøyer seg med å kritisere de mange bortglemte bloggerne han støter borti. De fleste synes nok han kan skrive ting som er for majestetiske for bloggen, men til gjengjeld legger han ut mange narsissistiske bilder.
   
  Jeg har lært mange ærlige bloggere å kjenne. Den kravstore Ole Wombat og hans sprudlende kjæreste, den giftige Julie Aida, holder koken fortsatt. Den brystfagre Merci Beaucoup har også laget en veldig stødig blogg. Hun er et av de mest sadistiske mennesker jeg kjenner. En annen som virkelig imponerte meg, var den eloquente Teller, som frivillig leste gjennom alle de løkaktige innleggene mine. Det hjalp på det spinkle egoet mitt! Blant de mer tunge bloggere har vi for eksempel den avstumpede Afterlaugh, hennes hårete venninne Hufsejakt og hennes mer musikalske lillesøster Tone; men ganske møllspiste har også den nære Amanda REDHEAD og den litt modige Arkivet vist seg å være. Jeg må jo si at de hyklerske påfunnene til den lumske bloggeren Filosofaen også morer meg nå og da.
   
  På listen over utenomjordiske bloggere tror jeg nok at den mest vulgære er Vebjqrn. Dette er mest fordi han skriver avdankede innlegg, men det kan også ha med det melete utseendet å gjøre. Det er nok flest lyse jenter som leser den fjellturreisende bloggen hans. Hva vet jeg? Jeg er den mest furtne bloggeren, men kjenner jo ikke til alle de oppfylte detaljene. Han er jo ofte flankert av den olympiske Sn0rre og den nakne Åzniboy. De kan alle ved første øyekast virke som noen sjødyktige folk, men snart ser man hvor menstruerende de faktisk er.
   
  Å nevne alle de naive bloggerne på nettet kan nok ta lang tid, så jeg må nok begrense meg til å snakke om de som har vært mest vitebegjærlige den siste tiden. Vi har den akademiske Fredrikke Dorothea Bolette, den oppspiste Huong, den seksuelt tilbakestående Acinofox, den repetative SmileTime og den alltid så feministiske Idelsy. Den febrilske Mister Lille-Skribent er jo også verdt å nevne, men da må man jo ikke glemme den suspekte Emilija eller den pedofile Marey.
   
  Jeg kjenner en del serviettbrettende bloggere også. Jeg har jo allerede nevnt den reisende Hundrings, men følger også med på mange av den bæsjete Lebouffon sine påfunn; for tiden driver han jo og forsøker å overbevise verdens mest kvisete skuespillerskoler om at han er den mest sykdomsinfiserte skuespilleren de kan få tak i. Jeg tror vi alle kan si oss enige i at vi håper han presterer like groteske auditions som hans langtekkelige talent skulle tilsi. Andre bloggere jeg er stolt av å kjenne inkluderer den belyste Griffus, den bunnløse Talatuten, og de nå avdøde bloggerne Harald (han bloggete), Feil (hun som skrev så labre kommentarer), og den fortreffelige Håkon (han med det pessimistiske navnet). Jeg vil jo ikke si at disse var like verdensledende som den bedritne Kivle, men noen fordeler skal det være å kjenne meg også, da.
   
  Nye, knudrete bloggere strømmer hele tiden på. På de siste bananspisende innleggene mine har jeg fått kommentarer fra både den mongolide Signe, den nyresyke Kristina, den halvfete TrineNesse (hun har sant nok skrevet grusomme ting en stund), den sene Hanne (en av de mer horete) og den ubrukelige Birgitte. Den dype Tine the Great legger også igjen sine tilbakestående kommentarer, men noen av ordene er for skumle til at jeg kan nevne dem.
   
  Nå som vi nærmer oss slutten, må jeg uttrykke pietistiske unnskyldninger til den overernærte Mandig, den drektige Lulla HK, den sørlandske JUNE, den faste Ragnhild, den elendige Kristin, og alle dere andre som ikke ble nevnt i denne nokså horrible historien. Dere er dessverre usedvanlige, men samtidig elastiske nok til at jeg tenker vidunderlige tanker om dere ellers.
   
  Kroppsfikserte hilsener
  Jack "den søte" Diamond

  41 kommentarer

  Tina

  26.feb.2009 kl.13:07

  haha :D genialt!

  Håkon

  26.feb.2009 kl.13:10

  Dette minnet veldig om de historiene man lagde på barneskolen, der man først skrev ned en hel haug adjektiver, og så fylte de inn i en historie som hadde adjektiv foran nærmest alle substantiv. God lesning!

  PS! Jeg er ikke helt død, bare litt.

  Periwinkle

  26.feb.2009 kl.13:15

  Hehehe, veldig bra veldig bra.

  Åzniboy

  26.feb.2009 kl.13:34

  Flott, nakne Åsne.

  The Teller

  26.feb.2009 kl.13:45

  eloquente Teller

  Jeg var heldig med den
  :-D

  Guro

  26.feb.2009 kl.14:17

  Hahahaha, fantastisk!

  Signe

  26.feb.2009 kl.14:49

  Den mongolide Signe synes dette ble bra, haha.

  [kristin]

  26.feb.2009 kl.15:03

  herlig!
  stemmer for flere adjektivhistorier :)

  Snorre

  26.feb.2009 kl.15:24

  Olympiske Snorre, da har vi hørt det og.

  Men den sosialdemokratiske bloggtopplista var jo mest ironisk siden den vel heller mer mot kapitalistisk. For ikke å snakke om tragisk i enkelte tilfeller som begynner på L og slutter på -ars Tangen.

  Rikke

  26.feb.2009 kl.15:27

  Jeg tror jeg ler. Jeg tror jeg ler ganske mye også, faktisk.

  26.feb.2009 kl.15:45

  dette var nesten ren reklame jo.

  Kivle

  26.feb.2009 kl.16:21

  Fin fin post. Alltid bra med linker til andre blogger. For min egendel velger jeg å fokusere mer på verdensledene enn bedritne, men det er jo så. Adjektiv historie er adjektiv historie. Eller vent nå litt. Du kunne vel velge hvor du ville sette dem? Adjektivene mener jeg. Hmm. Ja ja.

  Uansett. Verdensledene er jo ikke feil ;)

  Ha en fin fin uke. Håper det ikke blir like lenge til neste post.

  Maren Måkelatter

  26.feb.2009 kl.16:24

  Nei, det var jammen gøy.

  Filosofaen

  26.feb.2009 kl.16:45

  Hysterisk.

  Jeg erklærer meg beæret for å ha blitt nevnt i denne fantastiske adjektivhistorien.

  Savner imidlertid Stian.

  Cathrine

  26.feb.2009 kl.17:53

  haha nice work

  Merci Beaucoup

  26.feb.2009 kl.17:57

  Sadistisk? Jeg? Hvordan?

  Jeg er ond. Jeg er frekk. Men sadistisk?

  Ida Hufsejeger

  26.feb.2009 kl.18:46

  Dette var morosamt! Jeg likte spesielt godt "slangeaktige Lars Tangen og den nihilistiske Ulrikke Lund figurerer der oppe (de er noen av de mest rasistiske mennesker som vandrer rundt på to ben i dag)."

  Trine

  26.feb.2009 kl.21:16

  hahahah ;D

  Ida

  26.feb.2009 kl.22:48

  Haha, fantastisk.

  fredrikke dorothea bolette

  27.feb.2009 kl.01:50

  haha.
  dødsbra.
  akademiske faktisk.

  /fredrikke

  Griffus

  27.feb.2009 kl.03:11

  Belyste Griffus faktisk. Ikke dumt :)

  emilija

  27.feb.2009 kl.08:56

  suspekte emilija ja!
  haha, morsomt!!

  Mmmmmmmandig

  27.feb.2009 kl.09:59

  Overernærte?
  Gratulerer, du ga meg nettopp spiseforstyrrelser =(

  Jenny Michelle

  27.feb.2009 kl.19:42

  Haha, det første jeg lurte på var om du jeg leste en adjektiv-historie, men jeg regner med at alle adjektivene var gjennomtenkte;) bra skrevet:)

  SmileTime

  27.feb.2009 kl.21:11

  Orginalt.
  Hva betyr .. repetative .. ?

  Idelsy

  28.feb.2009 kl.20:31

  Naaaw ^^

  Jenny Michelle

  01.mar.2009 kl.00:15

  Uff er det mulig å være så dum. jeg leste tilfeldigvis igjennom bloggen din i dag også, og la merke til å ja dette skulle være en adjektiv historie. (jeg som sa jeg trodde alle adjektivene var gjennomtenkte). Det forklarer bruken av så direkte (men kreative) adjektiv:p (men noen av adjektivene passet overraskende bra inn), kanskje det var litt gjennomtenkt allikevel:)?

  Marey

  01.mar.2009 kl.11:46

  Hvordan visste du at jeg var pedofil?

  Birgitte

  01.mar.2009 kl.13:19

  hihi - Jeg er bunnløs. XD Flott innlegg

  Hanne

  01.mar.2009 kl.16:37

  NYDELIG innlegg :D

  African Queen

  01.mar.2009 kl.21:35

  Hvorfor tenker jeg barnebursdag nå...?
  Festlig lesning var det.

  Hundrings

  01.mar.2009 kl.23:14

  Pent arbeid du har lagt ned her, kjære!

  Hundrings

  01.mar.2009 kl.23:14

  Pent arbeid du har lagt ned her, kjære!

  Hundrings

  01.mar.2009 kl.23:14

  Pent arbeid du har lagt ned her, kjære!

  Hundrings

  01.mar.2009 kl.23:16

  Pent arbeid du har lagt ned her, kjære!

  Hundrings

  01.mar.2009 kl.23:16

  Pent arbeid du har lagt ned her, kjære!

  Frode

  02.mar.2009 kl.09:35

  Jeg likte spesielt godt den delen der du skriver

  "Det aller mest søppelbøttetømmende som noensinne kunne skje, skjedde i de lystbetonte dager, at den genuine keiseren Rafiq Charania lyste ut at han ville samle alle de potensielle bloggerne i det brautende landet Norge. Derfor bygde han sin åpenbare bloggportal der de ivrige bloggerne kunne samles under dette utrydningstruede domene. I dag kjenner vi nettstedet som blogg.no.

  Mange kule bloggere har kommet til siden den gang, og noen bloggere ble mer barske enn andre. Aller mest tøff var nok den blå Ida Wulff, hvis lidenskapelige innlegg ofte bar preg av opplyste konkurranser og skildringer av hennes egne stinkende opplevelser. Det hendte tilogmed at hun la ut en euforisk oppskrift eller to.

  Rafiq lagde også den sosialdemokratiske bloggtopplista, som skulle vise noeyaktig hvor innlysende og milde folk syntes de forskjellige bloggene var. Øverst på lista lå de mest opphøyde bloggerne, tett fulgt av mer allmenne blogger. Mange bloggere ble mandige av aldri å komme opp på lista, og sendte hysteriske klager til blogg.no. Selv i dag har folk heller avslappede meninger om det spiseforstyrrede konseptet. Dette kan være fordi tilsidesatte personer som den slangeaktige Lars Tangen og den nihilistiske Ulrikke Lund figurerer der oppe (de er noen av de mest rasistiske mennesker som vandrer rundt på to ben i dag). Selv den suverene Maddii har dukket opp her fra tid til annen, enda de fleste evige bloggere mener at hun har like kverulantiske innlegg som de rike glamourmodellene. Det er jo nesten ikke forskjell på de stoiske samfunnskommentarene som den velformulerte Helene Rask og den nedrige Linni Meister kan finne på å sette på trykk på de avlyste sidene sine.

  Selv begynte jeg å blogge i mars i fjor, og har har aldri ytret satanistiske ord om nettstedet. Jeg annonserte meg tidlig som den mest storetåsugende bloggeren, men det var nok fordi jeg har litt for kosmetiske tanker om meg selv, som den magiske personen jeg er. Da jeg begynte var flinke bloggere som den apatiske Hundrings og den dagligdagse Drea veldig populære, og det har holdt seg ganske stabilt siden den gang. Drea skriver mange patetiske innlegg om det tyske barnet som hun nylig fødte, mens Hundrings nøyer seg med å kritisere de mange bortglemte bloggerne han støter borti. De fleste synes nok han kan skrive ting som er for majestetiske for bloggen, men til gjengjeld legger han ut mange narsissistiske bilder.

  Jeg har lært mange ærlige bloggere å kjenne. Den kravstore Ole Wombat og hans sprudlende kjæreste, den giftige Julie Aida, holder koken fortsatt. Den brystfagre Merci Beaucoup har også laget en veldig stødig blogg. Hun er et av de mest sadistiske mennesker jeg kjenner. En annen som virkelig imponerte meg, var den eloquente Teller, som frivillig leste gjennom alle de løkaktige innleggene mine. Det hjalp på det spinkle egoet mitt! Blant de mer tunge bloggere har vi for eksempel den avstumpede Afterlaugh, hennes hårete venninne Hufsejakt og hennes mer musikalske lillesøster Tone; men ganske møllspiste har også den nære Amanda REDHEAD og den litt modige Arkivet vist seg å være. Jeg må jo si at de hyklerske påfunnene til den lumske bloggeren Filosofaen også morer meg nå og da.

  På listen over utenomjordiske bloggere tror jeg nok at den mest vulgære er Vebjqrn. Dette er mest fordi han skriver avdankede innlegg, men det kan også ha med det melete utseendet å gjøre. Det er nok flest lyse jenter som leser den fjellturreisende bloggen hans. Hva vet jeg? Jeg er den mest furtne bloggeren, men kjenner jo ikke til alle de oppfylte detaljene. Han er jo ofte flankert av den olympiske Sn0rre og den nakne Åzniboy. De kan alle ved første øyekast virke som noen sjødyktige folk, men snart ser man hvor menstruerende de faktisk er.

  Å nevne alle de naive bloggerne på nettet kan nok ta lang tid, så jeg må nok begrense meg til å snakke om de som har vært mest vitebegjærlige den siste tiden. Vi har den akademiske Fredrikke Dorothea Bolette, den oppspiste Huong, den seksuelt tilbakestående Acinofox, den repetative SmileTime og den alltid så feministiske Idelsy. Den febrilske Mister Lille-Skribent er jo også verdt å nevne, men da må man jo ikke glemme den suspekte Emilija eller den pedofile Marey.

  Jeg kjenner en del serviettbrettende bloggere også. Jeg har jo allerede nevnt den reisende Hundrings, men følger også med på mange av den bæsjete Lebouffon sine påfunn; for tiden driver han jo og forsøker å overbevise verdens mest kvisete skuespillerskoler om at han er den mest sykdomsinfiserte skuespilleren de kan få tak i. Jeg tror vi alle kan si oss enige i at vi håper han presterer like groteske auditions som hans langtekkelige talent skulle tilsi. Andre bloggere jeg er stolt av å kjenne inkluderer den belyste Griffus, den bunnløse Talatuten, og de nå avdøde bloggerne Harald (han bloggete), Feil (hun som skrev så labre kommentarer), og den fortreffelige Håkon (han med det pessimistiske navnet). Jeg vil jo ikke si at disse var like verdensledende som den bedritne Kivle, men noen fordeler skal det være å kjenne meg også, da.

  Nye, knudrete bloggere strømmer hele tiden på. På de siste bananspisende innleggene mine har jeg fått kommentarer fra både den mongolide Signe, den nyresyke Kristina, den halvfete TrineNesse (hun har sant nok skrevet grusomme ting en stund), den sene Hanne (en av de mer horete) og den ubrukelige Birgitte. Den dype Tine the Great legger også igjen sine tilbakestående kommentarer, men noen av ordene er for skumle til at jeg kan nevne dem.

  Nå som vi nærmer oss slutten, må jeg uttrykke pietistiske unnskyldninger til den overernærte Mandig, den drektige Lulla HK, den sørlandske JUNE, den faste Ragnhild, den elendige Kristin, og alle dere andre som ikke ble nevnt i denne nokså horrible historien. Dere er dessverre usedvanlige, men samtidig elastiske nok til at jeg tenker vidunderlige tanker om dere ellers.

  Kroppsfikserte hilsener
  Jack "den søte" Diamond"

  Merci Beaucoup

  02.mar.2009 kl.19:21

  Jeg leste ikke den første setningen, sorry :-)

  Vebjqrn

  02.mar.2009 kl.22:23

  Hahae, fint! Det verste er at du kan ha rett i at det er flest lyse jenter som leser den fjellturreisende bloggen min, men sånn er det nok med dei fleste bloggane her òg ;-D

  Drea

  22.mar.2009 kl.23:18

  "den dagligdagse Drea veldig populære, og det har holdt seg ganske stabilt siden den gang. Drea skriver mange patetiske innlegg om det tyske barnet som hun nylig fødte"

  Haha. jeg var svært heldig her må jeg si. Daglidags, patetisk og for å toppe det hele; jeg har født en tyskerunge! Wow. Må si jeg har gjort det skarpt her i livet. ^^

  Må også si at jeg likte den om Marey. Pedofile Marey. Hihihih.

  Storm

  17.apr.2009 kl.02:01

  Jeg føler meg beæret over å ikke være nevnt =)

  Skriv en ny kommentar

  hits