Innholdsfortegnelse

Innholdsfortegnelse

Se, nå blir det orden på livet mitt, med flunkende nye kategorier og greier jeg kan putte innleggene mine i. Dette blir bare et kort orienteringsinnlegg for dere som løper i skogen med små bryster (2x skarptromme + cymbal).

Jeg har delt opp bloggen min i seks grupper samt innholdsfortegnelse. I hver av de seks gruppene finner du spesielle typer innlegg.

De fleste innlegg havner blant de som er Casually Narcissistic. Dette er godt og blandet av meninger, ytringer, lutringer og min alltid sære opplevelsesblogging.

Noen av innleggene har jeg ispedd litt ekstra arbeid, og disse vil være å finne i kategorien Delicately Sown. Delikat sydde innlegg velter ofte over av retoriske krumspring og barokke ordvalg, og er det de finurlige vitsespinnene mine du leter etter, vil du gjerne finne godbiter her.

Arkhipelago Empeira inneholder alle konseptinnleggene fra mine erfaringers øyrike. Her finnes et par sterke meninger blant alt det andre våset jeg spytter ut i tide og utide. Så får vi se om jeg klarer å skrive ut alle de tjuefire jeg har lovet.

The Diamond Mythologies er innleggssamlingen på hvilken jeg baserer den ene rette religion, Valetocentrismen.

Jeg prøvde meg en stund på en nettegneserie med varierende resultat, men Power of the Point-striper er altså samlet i kategorien med samme navn.

Mine aller beste innlegg er ikke de som nødvendigvis er ispedd tåpelige ordspill ved hver en sving, men de der eoner med arbeid, omhyggelig argumentativ presisjon og/eller egenproduserte filosofiske perler forekommer (hyppig). Gruppen tilegnet disse utvalgte få heter Diamond's Selected Deviations, og anbefales bare for kjennere.
hits