The Ceremonial Stand

Adelsslekten Barth

Lenge leve kongen!

Som allmektig på domenet, bøyer jeg meg selvfølgelig ikke for konger, men etter nøye opptelling virket det som et overveldende flertall ønsket at den ledige tronen til høyre der for tiden skulle befestes av Vebjqrns beskjedne korpus, så i monarkiets navn er dere alle nå pliktige til å bøye dere for den opplyste eneveldige herskeren av Barth, hvis årer vil strømme med blåfarget blod til den neste konkurransen går av stabelen. 

Nest etter Vebjqrn på rangstigen står en meget konkurransedyktig adel, som alle er verdt mer enn deg. Vi honorer dem i synkende rekkefølge.

Vil du sitte på bartetronen?

mustaches

Konkurranser har blitt mer og mer populært her på blogg.no. I noen er det mulig å vinne gavebokser med avrevne hårpåser simpelthen ved å stille på en loddtrekningsliste, og hos andre må du eie et svindyrt speilreflekskamera og mye luguber kunnskap om ISO-funksjoner for i det hele tatt å få lov til å lese konkurranseteksten. Jeg synes begge deler er fryktelig kjedelig, og arrangerer herved en bartekonkurranse!
fyrstebilde

Det er veldig enkelt. Sett en bart eller annet uønsket ansiktshår på et bilde av en kjendis, et maleri, en annen blogger eller deg selv. Send inn bartebildet til eloquentdiamond@gmail.com. 

Du kan også tusje en bart på noen som har sovnet på fest eller liknende.
mustaches
De seks beste barteinnsenderne blir beæret med en høyadelig norsk tittel og lagret i et slags hall of fame. Vinneren får stå på tronen som er avbildet over, med link til egen blogg rett over sideannonsene mine, helt til neste konkurranse.

Vær kreativ! Send inn ditt bartebilde innen mandag 19.01.2009!

eloquentdiamond@gmail.com

mustache

hits